Wie is ENJOY Digital?

ENJOY Digital is een online marketing bureau dat werd opgericht door Jade Apers en Yanelle Van den Berghe. We leerden elkaar kennen op de schoolbanken en voelden meteen dat we een perfect team vormden. Toen nog jong en dromerig zeiden we tegen elkaar dat we samen een bedrijfje zouden oprichten. Nu, jaren later, maken we van die droom werkelijkheid! Tijd om erin te vliegen! 

Als online marketing bureau focussen we ons op vier grote pijlers binnen de wereld van online marketing: webdesign, social media, graphic design en advertising. Met twee echte digital natives in het team zorgen we ervoor dat we steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en dat jouw bedrijf rust op de meest succesvolle strategieën. Dankzij de full-service die we aanbieden, kunnen we jouw bedrijf laten schitteren op het web!

Jade Apers

Spontaan, ambitieus en een echte doorzetter. Deze drie woorden zijn de perfecte samenvatting van Jade als persoon. Haar passie voor ondernemen creëerde ze al op jonge leeftijd. Nadat ze in het middelbaar afstudeerde in Boekhouden Informatica, zette ze haar pad verder aan de Karel De Grote Hogeschool waar ze met de opleiding Crossmedia Management startte.

Drie jaar later was ze met glans afgestudeerd en stond ze alweer te popelen voor een nieuw avontuur. Zou ze gaan werken? Of toch nog maar even verder studeren? Jade doet het allemaal! Ze startte in september 2020 met een nieuwe opleiding genaamd Interactive Multimedia Design. Klinkt cool hé? Hier zal ze leren om apps te ontwikkelen, games te programmeren, websites op poten te zetten… Kortom, alles wat ze bij ENJOY Digital zal kunnen toepassen! 
Naast studeren wilde Jade ook meteen aan de slag gaan in het echte werkveld. Na haar succesvolle stages als online marketeer en social media manager had ze de smaak volledig te pakken! Tijd om haar droom om te zetten in werkelijkheid: ENJOY Digital!

Nog een kleine side note… Jade zie je zelden in haar luie zetel zitten. Naast studeren en werken is ze volop bezig met haar hobby’s. Bij de scouts is ze een enthousiaste leidster en bij haar volleybalteam smasht ze erop los. Een echt hertje in het veld!

Yanelle Van den Berghe

Al van kinds af is Yanelle een echte bezige bij. Stilzitten is niks voor haar! In haar vrije tijd is ze steeds creatief bezig met haar gitaar of naaimachine bij de hand. Tijdens haar middelbare schooltijden studeerde ze humane wetenschappen, een richting waarbij ze haar inzicht in menselijke relaties verder ontwikkelde.

Door haar passie voor reizen, koos ze voor een studierichting met een internationale focus: International Communication and Media, aan de Thomas More Hogeschool. Hier kreeg ze de kans om een half jaar aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht te studeren. Het was tijdens deze maanden dat ze haar passie voor design ontdekte! 
In haar laatste jaar stak ze de oceaan over voor een nieuw avontuur: een stage als digital marketing manager bij een non-profit organisatie in Peru! Hoewel corona roet in het eten gooide, kijkt ze nog steeds terug op deze ervaring met een grote glimlach en veel dankbaarheid.

Ook Yanelle sprong mee op de boot van student-zelfstandige. Net als Jade startte zij met de nieuwe opleiding in Interactive Multimedia Design. Twins!
Nu is ze volledig klaar om de uitdaging aan te gaan. Samen met Jade zal ze er alles aan doen om jouw bedrijf online te laten bloeien!

Wil jij met ons samenwerken? 

Aarzel dan niet en neem snel contact op!

Wij bekijken graag wat we voor jou kunnen betekenen!
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.