HOW WE ROLL

Onze klanten echt leren kennen vinden we uiterst belangrijk. We willen weten wat de exacte wensen zijn zodat we hier perfect op kunnen inspelen. Hieronder vind je een algemeen stappenplan dat we steeds opvolgen bij het uitvoeren van één of meerdere van onze online marketing services. 

meeting

Stap 1

Samen een koffie’tje drinken? Daar zeggen wij geen “nee” tegen! Als eerste stap willen we jou graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek of -call. Hier bespreken we al jouw wensen en verwachtingen. Je kan gericht vragen naar een bepaalde online marketing service dat jij wilt toepassen op jouw onderneming. Als je niet goed weet welke online marketing service je nodig hebt om jouw einddoel te bereiken, zullen wij een strategie from scratch opstellen.

We vragen aan onze klanten om een moodboard te maken zodat we perfect kunnen inschatten in welke stijl jij jouw onderneming wilt positioneren op het web. 

Say HI!

STAP 2

We beginnen met verschillende ideeën te schetsen gebaseerd op de briefing van de klant. Hieruit maken we een selectie die we verder uitwerken en voorstellen. Nadat we feedback krijgen, kan ons iteratief proces starten. Wij luisteren naar feedback en passen de strategie aan tot de klant helemaal tevreden is. 

Schetsen schetsen schetsen
Final countdown

STAP 3

Wanneer we groen licht krijgen voor ons ontwerp werken we dit helemaal uit tot een finaal resultaat. We willen onze klanten zoveel mogelijk betrekken bij het hele proces. We staan telkens klaar voor alle feedback, opmerkingen en vragen. 

Let's go

Online marketing services

Social media

Sociale media is een uitstekend marketinginstrument. Het is de ideale manier om met je doelgroep in contact te komen. Door het plaatsen van aantrekkelijke en persoonlijke content laat jij de identiteit van je merk uitstralen. Met een goede sociale media strategie creëer je naamsbekendheid en verbreed je je bereik. 

WEBDESIGN

Wil je een aantrekkelijke website die goed scoort in de Google zoekresultaten? Wij kunnen je hierbij helpen. We bouwen steeds onze websites op met alle technische optimalisaties in ons achterhoofd. Je website zal responsive, GDPR-proof, SEO geoptimaliseerd en persoonlijk opgebouwd zijn.

ADVERTISING

Zet jezelf in de kijker door online te adverteren op Google, sociale media kanalen, banners… Geen idee hoe je daaraan moet beginnen? Geen probleem! Wij nemen het graag van je over en zorgen voor schitterende resultaten!

Graphic design

Het succes van je merk begint bij een goede en herkenbare huisstijl. Een krachtig logo is dan ook onmisbaar. Neem snel contact op om te bespreken wat wij voor jou kunnen doen! 

start designing!